Isäni syntymäpäivä oli heinäkuussa, tein hänelle vähän erilaisen synttärikakun:

SYNTTÄRI-CHARLOTTA

1747297.jpg

Charlottaan tulee:
 1 kaupan kuningatar-kääretorttu

TÄYTE:
1 prk mansikkakermaa
sokeria + mansikka-tomusokeria
mansikoita (paljon)
vajaa 1 pss Marianne Crushia
4 liivatetta
1 dl mansikkamehua

Ota pyöreä n. 1½ litran muovi- tms. kulho ja vuoraa se ensin tuorekelmulla ja sen jälkeen tiiviisti kääretorttuviipalein.

Liuota liivatteita kylmässä vedessä kymmenisen minuuttia. Vaahdota sillä aikaa kerma vaahdoksi, ja mausta sopiva maku sokereilla. Lisää vaahdon joukkoon Marianne Crush. Kuumenna 1 dl mehua kiehuvaksi (esim. mikrouunissa lasissa) ja pilko mansikat pieniksi.
Puristele liivatteet pois liotusvedestään ja sulata ne kuumentamaasi mehuun. Yhdistä tämä liivateliemi kermavaahtoon, samaten pilkotut mansikat.
Kaada täyte kulhon keskelle (kääretorttuviipaleiden päälle)  ja tasoita pinta kääretorttuviipaleiden tasolle. Hyydytä kokonaisuus kylmässä, mieluiten seuraavaan päivään. Ennen tarjoilua kumoa kakku vuoasta tarjottimelle.