Hyvä ja terveellinen ruokavalio jatkuu... kuvat tosin huononee...

Seitifileet kannattaa ottaa edellisenä iltana jääkaappiin sulaamaan!

AASIALAISTA KOOKOSKALAA

riisi

1 pkt seitifilee

1 tl suolaa

1 kpl sipuli

1 kpl punainen paprika

1 kpl chili

1 rkl voi (paistamiseen)

1 tl inkivääri (raastettu)

1 tl kurkuma

1 tl sitruunamehu

1 kpl vihannesliemikuutio

1 prk kookosmaito

1 ruohosipulinippu

100 g katkarapu

SALAATTI:

½ ps jääsalaatti

1 kpl keltainen paprika

vinegretti

 

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaisesti.

Kuori ja silppua sipuli. Poista paprikan ja chilin siemenet ja suikaloi ne. Kuullota sipuli, paprika, chili voissa paistinpannulla. Lisää inkivääri, kurkuma, sitruunamehu ja murennettu vihannesliemikuutio. Kaada mukaan kookosmaito. Sekoita ja anna kastikkeen kiehua hiljaa muutama minuutti. Suolaa seifileet ja laita ne kastikkeen mukaan pannulle. Anna kalafileiden kiehua kannen alla n. 5-7 min.

Valmista salaatti tarjoilukulhoon: pilko paprika ja salaatti ja sekoita vinegretti: 2 rkl oliiviöljyä, ½ limen mehu, ½ tl suolaa ja ½ tl mustapippuria.

Lisää lopuksi kalakastikkeeseen katkaravut ja ripottele mukaan ruohosipulosilppu. Maista ja mausta suolalla tarpeen mukaan.

Tarjoile ja nauti höyryävä kookoskala riisin ja salaatin kanssa.

 

Oma mielipide: jälleen erittäin maistuva ruoka!! Varmasti teen uudelleen!! NAMS!!