Paulig haastoi blogeja mukaan Makuparit-kilpailuun. Tehtävänä oli luoda Makupari, eli ruokakumppani yhdelle Paulig Espressolle (Orginale, Fortissimo tai Profondo), Parisienille tai Paulig alkuperämaakahville (Colombia, Mexico, Kenya tai Papua New Guinea).

Valitsin Paulig Mexicon ja tässä ihastuttava (ja tietysti täydellinen) makupari sille

TOFFEEHYYDYKE

1 prk (=2,5 dl) Flora Vispiä
1 dl valmista kinuskikastiketta
2,5 liivatelehteä
1 rkl ruokosokeria
2 rkl vettä

Päälle:

400 g/250 g säilykepersikoita

Koristeeksi:

kinuskikastiketta

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kinuskikastike ja sokeri kermavaahdon joukkoon. Kiehauta 2 rkl vettä ja liota hyvin puristetut liivatteet siihen. Kaada ohuena nauhana hyvin vatkaten vaahdon joukkoon. Kaada halk. 19 cm leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan, hyytymään. (Voi myös hyydyttää annosmaljoissa) Anna hyytyä jääkaapissa n. 2-3 tuntia.

Pilko säilykepersikat. Pyöräytä varovasti veitsellä hyydykkeen ympäri että reuna irtoaa ja irrota reuna. Ota lautaselle sopivia annospaloja, laita päälle persikanpaloja sekä lautasen reunalle koristeeksi kinuskikastiketta.

Keitä Paulig Mexico-kahvia ja nauti hyydyke kahvin kera!


JA NYT HYVÄT LUKIJANI,

jos mielestäsi tämä toffeehyydyke ansaitsee pääsyn kymmenen parhaan joukkoon, käy tykkäämässä siitä TÄÄLLÄ!!  HUOM, VAATII FACEBOOK kirjautumisen!!

Raati valitsee voittajan kymmenen suosituimman ehdotuksen joukosta.

Äänestäneiden, jotka myös jättävät sähköpostiosoitteensa, kesken arvotaan:

viikonloppu ystävän kanssa Kämp -hotellissa Helsingissä ja illallinen ravintola Chez Dominiquessa!!!!


Muita upeita ehdotuksia ja äänestystilanteen näet täältä