Tämä ohje on Makupalat-ohjelman kotisivuilta. Jätin tuon liköörin pois täytteestä ja varmasti ehkä siitä johtuen täyte olisi mielestäni kaivannut sokeria... mutta kyllä piirakka tuntui maistuvan näinkin =)

RAHKA-PERSIKKAPIIRAKKA

POHJA:

200 g voita (laitoin margariinia)

1 dl sokeria

2 kananmunaa

2 tl leivinjauhetta

2 dl kaurahiutaleita

3 dl vehnäjauhoja

TÄYTE:
persikkalohkoja

1 prk rahkaa

1 kananmuna

½ tl vaniljasokeria

likööriä (tätä en laittanut)

 

Vaahdota voi ja sokeria. Lisää kananmunat ja siivilöi kuivat aineet mukaan taikinaan. Muotoile pohja voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Asettele täyte päälle ja paista uunissa 200 asteessa 25-30 minuuttia.