Tämä vinkki löytyi yhdestä SLYni lähettämästä leivontalehtisestä (Sunnuntai): Siirappileipätaikinan joukkoon Marianne Crush-rouhetta, NAM!!!

SUKLAAENKELIN COOKIES

1104940.jpg

Tässä ohje:

1 pkt Sunnuntai Piparitaikinaa (pakaste)
50 g Fazer valkoista leivontasuklaata tai
1 dl Fazer Marianne Crush -rouhetta
Koristeluun: tummaa tai valkoista Fazer Minutblockia

1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
2. Vaivaa käsin (esim. kulhossa) taikinan joukkoon Marianne Crush tai veitsellä rouhittu suklaa. Jaa taikana kahteen osaan ja pyöritä tangoiksi (halkaisija noin 3 cm). Leikkaa tangoista reilun ½ cm paksuisia viipaleita ja asettele ne leivinpaperin päälle pellille. Paista uunin keskitasossa 5-7 minuuttia. Anna jäähtyä.
3. Sulata Minutblock pakkauksen ohjeen mukaan ja koristele sillä jäähtyneet piparit.


En nyt tällä kertaa koristellut pipareita ja tosiaan käytin tuota valmista piparitaikinaa. Viikonloppuna olisi tarkoitus tehdä pipareita ihan alusta alkaen itse... jos vaikka silloin  kokeilen niihin tuota valkoista leivontasuklaata...