Tämä ohje on Valion Kerma-lehdestä:

TONNIKALA-TORTILLALASAGNE

6 kpl isoja vehnätortilloja

1 sipuli

2 rkl Valio Oivariini juoksevaa

1 pss juuressuikaleita

2 tlk tonnikalaa vedessä

1 tl suolaa

1 tl pippurisekoitusta

2-3 rkl makeaa. mietoa chilikastiketta (en laittanut)

1 tlk tomaattimurskaa

1 prk (3,3 dl) Valio Täyteläistä Ruokaa 2%

1 dl persiljaa (laitoin kuivattua pari rkl:sta)

1 pss Valio Polar 15% raastetta

Kuullota silputtu sipuli rasvassa paistokasarissa. Lisää suikalejuurekset. Paista n. 3 min. Lisää valutettu tonnikala. Mausta. Lisää tomaattimurska ja Valio täyteläinen ruoka 2%. Anna kiehua hetken. Nosta kasari levyltä. Lisää hienonnettu persilja ja puolet juustoraasteesta.
Lusikoi tilavan, vähintään 2,5 litran vetoisen uunivuoan pohjalle hiukan täytettä. Lisää sen päälle vuoroin tortilloja ja täytettä. Ripota pinnalle loppu juustoraaste.
Paista 225 asteessa 10 - 15 min. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.