Ohje RuokaPirkka-lehden kesäkuun numerosta (löytyy myös Mitä tänään syötäisiin - sivuilta). Muuten ihan ohjeen mukaan, mutta mandariinit vaihdoin persikaksi.

BROILERI-PERSIKKAPIZZAT

2 pizzaa:

1 pkt (2 kpl)  Pirkka Parhaat italialaisia pizzapohjia (pakaste)
  Täyte
1 1/2 dl  Pirkka tomaatti-basilikapastakastiketta
1 tlk (312 g)  Pirkka mandariinilohkoja (laitoin persikkaa)
1  tomaatti
100 g  Pirkka ohuen ohut broilerinfileeleikkelettä
2-3 dl  Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta

Anna pohjien sulaa leivinpaperin päällä noin 15 minuuttia. Levitä pastakastike ja puolet juustoraasteesta sulahtaneiden pohjien päälle. Valuta mandariinit (persikat) ja viipaloi tomaatti. Asettele kaikki täytteet pohjien päälle, leikkeleviipaleet ruusukkeina. Ripottele pinnalle loppu juustoraaste.  Paista 225 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 10 minuuttia