... todellakin kevyttä ja niin samettisen pehmeää herkkua

Tämän kakun ohje löytyy jo täältä blogistani, tällä kertaa kuitenkin ilman pohjaa, joten näin kakku käy myös keliaakikolle.

RAHKA-HYYDYKEKAKKU

4 liivatetta

kylmää vettä

250 g maitorahkaa

1 dl sokeria

1 rkl vaniljasokeria

1 prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

1 sitruunan mehu

Laita liivatteen kylmään veteen likoamaan. Kostuta jäähtynyt pohja. Vatkaa vaniljakastike, lisää vaahdon joukkoon rahka ja sokerit. Kiehauta sitruunamehu ja lisää siihen puristetut liivatteet. Kaada liivateliuos hyvin sekoittaen täytteeseen. Kaada täyte pohja päälle, hyydytä jääkaapissa.

(Tällä kertaa tein kaksinkertaisen täytteen, vuoka 28 cm halk.) Päällä persikka-kuutioita.