Kaupan pinaattiletut ovat ihan ok, mutta vielä parempia niistä saa tällä ohjeella (ohje Valiolta):
GRATINOIDUT PINAATTI-TONNIKALALETUT
1 pkt (400g) valmiita pinaattilettuja
täyte:
1 sipuli
1 rkl voita
1 tlk (185/150g) tonnikalaa tomaattikastikkeessa (mulla 2 prk Calvo tonnikalaa tomaattikastikeessa)
½ tl sitruunapippuria
1 prk (200 g) raejuustoa
gratinointiin:
n. ½ pss Mozzarella-raastetta
GRATINOIDUT PINAATTI-TONNIKALALETUT
1 pkt (400g) valmiita pinaattilettuja
täyte:
1 sipuli
1 rkl voita
1 tlk (185/150g) tonnikalaa tomaattikastikkeessa (mulla 2 prk Calvo tonnikalaa tomaattikastikeessa)
½ tl sitruunapippuria
1 prk (200 g) raejuustoa
gratinointiin:
n. ½ pss Mozzarella-raastetta
Hienonna sipuli ja kuullota pannulla Oivariini rasvassa. Lisää tonnikala kastikkeineen. Mausta sitruunapippurilla. Anna seoksen jäähtyä.
Valuta raejuustosta ylimääräinen neste siivilässä. Lisää raejuusto tonnikalaseokseen.
Levitä ohukaiset uunipellille leivinpaperin päälle vierekkäin. Lusikoi niiden päälle täyte. Ripota pinnalle juustoraastetta.
Gratinoi uunissa 250 asteessa 8 min.
Tarjoa salaatin kanssa.