Voitin muutama viikko sitten Dr.Sugarin arvonnassa makean POPS-palkinnon, KIITOS!!
Varmasti siitä kuvan otin, mutta enpä vaan sitä mistään löytänyt :(
No, mutta palkinto oli:
pkt Kantolan Dops Mud Cake-keksejä
Simply Melt mansikka - suklaanappeja
Wilton tikkaritikkuja

Joten siis Popsien tekoon... kaikki ei kuitenkaan mennyt niin kuin elokuvissa, onnellinen (tai sanoisinko herkullinen) loppu kuitenkin =)


COOKIE POPS (myös gluteenittomat)



1 paketti Kantolan Dops Mud Cake
2-3 rkl Sunnuntai Vanilja Rahkavalmiste

1 levy Fazerin maitosuklaata

strösseleitä, Marianne Crush rouhetta

tikkaritikkuja

Murskaa keksit hienoksi esim. monitoimikoneella. Lisää keksimurujen joukkoon rahkavalmiste. Sekoita tasaiseksi. Pyörittele massasta pieniä palloja (pyörittelin n. 20 kpl)  ja laita jääkaappiin. Sulata suklaa. Pistä pallot tikkuihin ja upota keksipallot sulatettuun suklaaseen ja ripottele pinnalle strösseleitä. Säilytä jääkaapissa.

Joku varmaan (ehkä) ihmettelee, että eihän nuo kuvassa olevat keksipallot ole nähnytkään vaaleanpunaista Simply Melt mansikkaa... juu ei tosiaan =( Siinä kävi niin, että meidän roskiksessa on kummallinen kasa vaaleanpunaista suklaata, mikä ei koskaan sulanut =( Ilmeisesti mikroni sulatusteho oli liikaa suklaalle, plääh!

Tein myös muutaman gluteenittoman popsin (tällä ohjeella tulee 4 kpl):

3 kpl Pirkka gluteeniton suklaa cookieta
n. 1 tl Sunnuntai Vanilja Rahkavalmiste

Fazerin maitosuklaata

strösseleitä, Marianne Crush rouhetta