Kauppareissulla ostin Valion maustettua Kuningatar-rahkaa... oli hyvää ihan sellaisenaan, käytin kuitenkin sen kääretortun väliin.

KUNINGATAR-KÄÄRETORTTU (gluteeniton)

Pohja:

4 kananmunaa

1½ dl sokeria

3/4 dl perunajauhoja

2 rkl kaakaojauhetta

2 tl leivinjauhetta

Vaahdota munat ja sokeri. Lisää varovaisesti sekoitellen kuivat aineet. Levitä leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 225 asteessa 5-7 minuuttia. Kumoa sokeroidulle leivinpaperille ja anna hetkisen jäähtyä.

Täyte:

1 prk Flora Vispiä

1 prk Valio maustettu rahka, Kuningatar

Vadelmahilloa

Vatkaa Flora Vispi vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka. Sivele vadelmahilloa kääretorttu-levylle, levitä hillon päälle rahka. Kääri rullalle, anna maustua jääkaapissa.

Multa jäi rahkaa, joten pursottelin sen puolikkaaseen kääretorttuun.