Ohje Jack Bauerilta!! Suosittelen!! Muutin Geishan valkosuklaaksi... toimii niinkin!!

VALKOSUKLAAPALAT

1461441.jpg

Pohja:

4 munaa

4 dl sokeria

150 g voisulaa

2 prk (120 g/prk) Kidius karamelli-suklaavanukasta

6 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

3 tl vaniljasokeria

Vaahdota munat ja sokeri, kääntele vaahdon sekaan vuorotellen jäähtynyttä voisulaa, vanukasta ja keskenään sekoitettuja kuivia aineita. (Laitoin taikinan joukkoon myös vähän suklaarouhetta.) Kaada taikina Leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 175 asteessa, niin kauan että taikina on keskeltäkin kypsää. Anna pohjan jäähtyä ennen kuorruttamista.

 

Kuorrutus:

300 g geishasuklaata (mulla siis valkosuklaata)

125 g voita (huoneenlämpöisenä)

Laita ainekset kulhoon ja sulata vesihauteessa. Levitä kuorrutus pohjalevyn päälle ja ripottele pinnalle esim. nonparelleja, strösseleitä tai suklaarouhetta. Anna kovettua ennen paloittelemista