Tämän parempaa yhditelmää saa etsiä... ainakin minun mielestä!!

RAPARPERI-MANSIKKAKIISSELI

1583731.jpg

 

1 l raparperipaloja

0,75 l vettä

2 dl sokeria

Suurustus:

1 dl kylmää vettä

4 rkl perunajauhoja

 

Mansikoita (mulla oli pakastemansikoita)

Kaada raparperipalat ja vesi kattilaan. Keitä kunnes raparperi alkaa hajota. Lisää sokeri. Kiehauta sekoittaen ja nosta kattila levyltä.

Sekoita kylmään veteen perunajauhot. Kaada seos raparperikattilaan ohuena nauhana koko ajan hitaasti pohjaa myöten sekoittaen. Lisää hiukan vettä, jos seos on kovin sakeaa. Nosta kattila takaisin levylle ja kuumenna sekoittamatta kunnes kiisseli sakenee. Se on valmista muutaman kerran kuplittuaan ja hiukan kirkastuttuaan. Lisää mansikkaviipaleet.

Ohje: Ruokamaailma