Tämä on terveellisempi ja täyttävämpi versio pannarista, ohje Pirkalta:

JAUHELIHA-PORKKANAPANNARI




1 pkt (500 g) Pirkka Luomu porkkanasosetta
5 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
3 kananmunaa
2 rkl öljyä

JAUHELIHASEOS:
400 g naudan jauhelihaa
1 sipuli
1 tl suolaa
1 tl meiramia
½ tl mustapippuria

Sekoita pannaritaikinan kaikki ainekset keskenään. Anna taikinan turvota 15 - 20 minuuttia.
Hienonna sipuli. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää joukkoon sipulit ja anna niiden pehmetä. Mausta suolalla, meiramilla ja pippurilla.
Levitä jauhelihaseos leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Kaada päälle taikina. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.