Sain loistavan ja herkullisen tilaisuuden testata tämän viikona ajan ILMAISEKSI SyöHyvin - ruokapalvelua, KIITOS!!

Useimpia lapsiperheitä yhdistää arjen kiireessä sama ongelma: mitä tänään ruuaksi? Netin kautta tilattava ruokakassipalvelu SyöHyvin tekee päämäärättömät ruokakauppareissut turhiksi. Asiakkaalle toimitetaan kotiovelle viiden päivän päivällisaterioiden raaka-aineet, jotka on mitoitettu nelihenkiselle perheelle (tulevaisuudessa on tarkoitus kehittää myös erikokoisia ruokakoreja). Mukana tulevat myös ruokalajien reseptit. Lautasmallin mukaan toteutettu ruokalista pitää huolta siitä, että ateriat ovat terveellisiä ja monipuolisia.

Reseptien kehittämisestä vastaa palkittu keittiömestari Tomi Aho. Ateriat on koottu siten, että ne sopivat koko perheelle, ovat helppoja ja nopeita laittaa sekä terveellisiä. Raaka-aineet ovat laadukkaita ja pääasiassa kotimaisia. Viiden päivän ruokakorin päivälliskokonaisuuksien raaka-aineina on aina lihaa, kalaa, kasviksia ja kanaa.
Palvelu maksaa asiakkaille 85 euroa, jolla saa siis viiden päivän raaka-aineet ja reseptit. SyöHyvin palvelu toimii pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella ja kohta myös Oulussa.

Itse en valitettavasti asu palvelualueella, mutta onneksi pääsin testaamaan palvelua. Eilen saapui kotiin kuljetettuna ruokakassit ja eikun testaamaan ensimmäistä ohjetta... valitettavasti kuva on todella surkea... on niin pimeää...  

Kotona piti olla perustarvikkeena ruokia varten: öljy, oliiviöljy, voi, suola, chilijauhe, majoneesi, sweetchilikastike, sinappi, mustapippuri, meirami, rosmariini, timjami, vihannesliemikuutio, vaalealeipä, maito ja riisi

 
CLUB SANDWICH LOHKOPERUNOILLA
 
dippikastike on kuvassa ylä oikealla perunoiden takana
 
 
900 g perunoita (Asterix)
1 tl suolaa
1 pkt broilerfilee
½ tl mustapippuri
1 pkt Amerikan pekoni
12 kpl paahtoleipä, Fazer Real Protein max
3 kpl tomaatti
½ ps jääsalaatti
1 dl majoneesi
2 rkl sinappi
 
TOMAATTISALSA:
2 kpl tomaatti
2 kpl luumu
2 kpl kevätsipulin varsi
1 rkl oliiviöljy
1 tl limemehu, puristettu
½ tl suola
 
DIPPIKASTIKE LOHKOPERUNOILLE:
1 prk smetanaa (jätä 2 rkl seur. päivän ruokaan)
1 rkl sweetchilikastike tai 1 puristettu valkosipulinkynsi
1/4 tl suola
 
Laita uuni lämpenemään 225C. Pese perunat, lohko ne kuorineen ja laita uunipellille sekä ripottele niiden päälle suolaa ja paista lohkoperunat uunissa n. 20min.
Paista pekonisiivut rapeiksi paistinpannulla ja laita ne käsipaperin päälle valumaan liiasta rasvasta. Paista samalla pannulla broilerfileet kypsiksi ja ripottele fileiden päälle mustapippuria. Laita valmiit fileet lautaselle odottamaan ja peitä ne foliolla.
Suikaloi salaatti ja siivuta tomaatit. Sekoita sinappi majoneesin joukkoon.

TOMAATTISALSA:
Huuhdo tomaatit ja luumut ja pilko ne pieniksi paloiksi. Silppua kevätsipulin varret ja sekoita kaikki ainekset keskenään oliiviöljyn ja limemehun kanssa. Sekoita mukaan salsaan vielä tarjoiluvaiheessa suola.
 
Paahda leivät uunissa grillivastuksilla kullanruskeiksi.
 
Tee dippikastike sekoittamalla smetana, sweetchilikastike ja suola keskenään. 

 Sivele paahdetut leivät sinappimajoneesilla. Leikkaa broilerinfileet viipaleiksi. Kokoa 4 kpl kolmikerroksisia (mulla vain yksi kerros) leipiä, joiden väliin tomaattia, salaattia ja broilerfilee viipaleita ja pekonia. Leikkaa leivät kahteen osaan kolmioleiväksi (jätin kokonaiseksi). Voit kiinnittää ne yhteen tikulla.

Tarjoile maukkaat kolmioleivät lohkoperunoiden, dippikastikkeen ja salsan kanssa!
 
Ja sitten oma mielipide ruuasta... mielettömän HYVÄÄÄÄÄ!!! Tekisinkö uudelleen... TAATUSTI!! Herkullinen ja maukas ateria, raikkaita makuja!! Ja tosiaan helppo ja nopea valmistaa!! NAM!!
 
Tänään ruokana lihaa... siitä tarinaa huomenna...