Minä kuulun siihen porukkaan, joka joskus ohitti surutta kahvikakut tarjoilupöydästä. Vaan nyt niistä(kin) on tullut suosikkejani. Tässä Mustikkasuulta bongattu ohje. Tähän tosiaan käytin Fazerin Mariannesuklaata, piparminttu ei kyllä oikeastaan maistunut kakussa laisinkaan. Pinnalle voisi vaikka pursottaa suklaaraitoja ja ripotella Marianne Crushia päälle... kokeilen seuraavalla kerralla!

Suklaakakku%20mariannesuklaab-normal.jpg

200 g voita
2 dl sokeria
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta esim. Van Houten
2 tl leivinjauhetta
0,5 dl maitoa
½ levyä Fazerin sinistä (tai muuta suklaata)

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen sekoittaen. Sekoita kuivat aineet ja lisää joukkoon varovasti käännellen. Lisää maito. Pilko suklaa ja lisää taikinan joukkoon.
Paista voidellussa ja korppujauhoitetussa rengasvuoassa 175 asteessa 45 - 60 min.