DanSukkerin Blogi-haaste (Suomen taidokkain herkkubloggaaja) jatkuu. Nyt teemana on Ruokapöydän pienet ilopillerit DanSukker Hillosokerilla.

Kardemumma on yllättänyt minut muutamaan kertaan muuallakin leivonnaisissa kuin pullassa =) Varsinkin mustikka tuntuu olevan hyvää kaveria kardemumman kanssa. Sen vuoksi tässä herkullinen kardemummainen hillo (voi sitä tuoksua mikä leijui keittiössä hilloa keitettäessä). Hillo sopii mainiosti jogurtin, puuron, jäätelön... jne. kera, nams!

~~~~

Lisätietoja DanSukker Hillosokerista täältä.

Herkullisia Raukapöydän ilopilleri-ohjeita löydät täältä.

~~~~

Mustikka%20kardemummahillob-normal.jpg

1 l pakaste mustikoita

1 tl rouhittua kardemummaa (tai maun mukaan)

3 dl DanSukker Hillosokeria

Sekoita ainekset kattilassa. Kuumenna ja keitä hilloa 10 minuuttia. Sekoita välillä ja kuori vaahto. Jäähdytä hilloa noin ½ tuntia, kunnes marjat eivät nouse enää pintaan. Sekoita hilloa muutaman kerran myös jäähtymisen aikana.

Purkita hillo. Säilytä jääkaapissa.

MUISTA käyttää puhtaita ja steriloituja purkkeja!

Mustikka%20kardemummahillo%20koosteb-nor


DanSukker Hillosokerilla  hillon valmistus onnistuu taatusti. Pussin kyljestä löytyy myös ohjeita.

Mustikkahillo%20%2B%20jugb-normal.jpg


DanSukker lähetti Hillosokerin testattavaksi.