Arki on välillä (ainakin meillä) aika hullun myllyä, silloin ruokakin pitää valmistua siinä sivussa, mausta kuitenkaan tinkimättä.

Atria haastoi 15 ruokabloggaajaa Arjen nautintoja - haasteeseen. Siinä piti kehittää arkinen ruoka-annos käyttäen pääraaka-aineena Atrian A-lk Kulinaari Herkkunakkia.

Tässä reseptini:

Artian%20kulinaari%20nakkipastalaatikkob

1 pkt Atria A-lk Kulinaari Herkkunakkeja

7 dl vettä

lihaliemikuutio

200 g ruohosipulituorejuustoa

5 dl sarvimakaronia

1 parsakaali

5 kirsikkatomaattia

 1½ dl juustoraastetta


Viipaloi nakit ja ruskista ne kevyesti pannulla. Kiehauta vesi, lisää siihen lihaliemikuutio ja tuorejuusto. Anna tuorejuuston sulaa veteen. Laita uunivuokaan makaronit raakoina, lisää nakkiviipaleet ja tuorejuustoliemi, sekoita sekaisin. Pese parsakaali ja tomaatit. Paloittele parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja tomaatit lohkoiksi. Lisää kasvikset vuoan pinnalle.
Paista 200 asteisessa n. 25 min. Nosta vuoka pois uunista ja sekoita kaikki sekaisin. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja jatka paistamista vielä n. 20 min. Anna valmiin ruoan vetäytyä vielä hetki ennen tarjoilua.

Tuotteen tarjosi:

atria_kulinaari-normal.jpg