Kuva on taas mitä hirvein, mutta makuun se ei vaikuta ;) Suosittelen tätä kakkua, et tule katumaan =)

MANGO-RAHKAKAKKU



POHJA:

Kääretorttupohja (Ostettu Fazerin leipomosta kääretortun vetopohjia)

TÄYTE:

4 liivatetta
kylmää vettä
250 g maitorahkaa
1 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
1 prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 sitruunan mehu

Laita liivatteen kylmään veteen likoamaan. Kostuta jäähtynyt pohja. Vatkaa vaniljakastike, lisää vaahdon joukkoon rahka ja sokerit. Kiehauta sitruunamehu ja lisää siihen puristetut liivatteet. Kaada liivateliuos hyvin sekoittaen täytteeseen. Kaada täyte pohja päälle, hyydytä jääkaapissa.
 

KUORRUTE:

2dl mangososetta
2 liivatetta
2 rkl vettä

 

Laita liivate kylmään veteen 5 minuutiksi. kuumenna 2 rkl vettä kiehuvaksi. Sulata liivatteet veteen ja lisää mangosose, sekoita tasaiseksi. Kaada kakun päälle ja nosta kylmään hyytymään puoleksi tunniksi.

Pyöräytä varovasti veitsellä kakun ympäri että reuna irtoaa ja irrota vuoka.

Koristele kakku.