Meillä syötiin tälläistä kakku tänä vuonna Isänpäivän kunniaksi (kuva on kyllä surkea):

MANSIKKAINEN HYYDYKEKAKKU
(gluteeniton)


4 liivatetta

kylmää vettä

1 prk Flora Vispiä

200 g Valio maustettu rahka, vanilja

1 dl sokeria

1 rkl vaniljasokeria

1 sitruunan mehu
 

Laita liivatteen kylmään veteen likoamaan. Kostuta jäähtynyt pohja. Vatkaa Flora Vispi, lisää vaahdon joukkoon rahka ja sokerit. Kiehauta sitruunamehu ja lisää siihen puristetut liivatteet. Kaada liivateliuos hyvin sekoittaen täytteeseen. Kaada täyte pohja päälle, hyydytä jääkaapissa.


MANSIKKA-KERROS:

400 g mansikoita
½ dl sokeria

1 dl mansikkamehua
4 liivatelehteä


Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Soseuta mansikat ja lisää sokeri. Liuota puristetut liivatteet kuumaan mansikkamehuun. Lisää liivateliuos mansikoiden joukkoon. Kaada seos varovasti hyytyneen kakun päälle. Hyydytä kakkua jääkaapissa yön yli.

Kuningaspossun ja Angry birdsin taiteili nuori isäntä 6v.... UPEET!!