Valion maustettuun rahkakokoelmaan on tullut myös suolaisia rahkoja, kuten tämä Makea&tulinen.

Cebicin keittiössä oli käytetty ko rahkaa näihin pikku suolaisiin, joten eikun kokeilemaan... oli HYVÄÄ!!

KINKKUPASTEIJAT

Tässä ohje (vähän piti muuttaa, kun ei paprikaa ollut...):

500 g lehtitaikinalevyjä (mulla oli torttutaikinalevyjä)
1 prk makea & tulinen -rahkaa (Valio)
150 g kinkkua suikaleena
½ sipuli (en laittanut)
½ punainen paprika (laitoin tomaattia pieneksi pilkottuna)
mustapippuria
1 kananmuna

Ota lehtitaikinalevyt sulamaan pellille leivinpaperin päälle. Notkista maustettu rahka kulhossa ja lisää siihen hienoksi suikaloitu kinkku, pieneksi kuutioitu paprika ja hienonnettu sipuli. Sekoita ja tarkista maku, lisää tarvittaessa mausteita. Nosta ruokalusikallinen kinkkutäytettä puolitetun lehtitaikinalevyn päälle ja taittele paisteijaksi. Voitele kananmunalla ja paista 225 asteessa, kunnes pasteijat ovat saaneet kauniin värin.

 

Mulla riitti täytettä vielä muutamaan sandwichiin... sopii!!