Mukavaa vaihtelua perinteiselle grillimakkaralle (ohje Valiolta):

GRILLIMAKKARATORTILLAT

8 kpl:

1 pkt (8 kpl) tortillaa

2 dl amerikkalaista kurkkusalaattia (mulla sinappikurkkusalaattia)

1 pkt Valio Koskenlaskija perinteinen-sulatejuustoa (laitoin maltilla!!)

1 pkt makkaraa

Levitä tortillat leivinpaperille. Lusikoi tortilloille kurkkusalaatti. Leikkaa juusto n. 1 cm:n kuutioiksi. Halkaise makkara pituussuunnassa. Jaa jokaisen tortillan päälle halkaistu makkara ja juustokuutiot. Rullaa kääröiksi.
Nostele ne uunivuokaan saumapuoli alaspäin. Kuumenna grillissä tai uunissa 200 asteessa n. 25 min. Peitä aluksi alumiinifoliolla, poista se ja anna pinnan rapeutua n. puolet kuumennusajasta.

 

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.