eli hyydykekakku ilman pohjaa... joten on siis myös gluteeniton.

Ohje Open Cafésta:

BAILEYS-KAKKU

4 liivatelehteä

1 prk Flora Vispiä

1 prk Mascarpone-juustoa

1 prk Creme Fraichea

2 dl sokeria

4 tl vanilliinisokeria

1 dl Baileys likööriä

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota Vispi ja sekoita vaahdon joukkoon Mascarpone ja ranskankerma sekä sokerit. Kuumenna Baileys kiehuvaksi. Keitä likööriä hetki, jos haluat alkoholin haihtuvan. Lisää kuumaan likööriin pehmenneet liivatelehdet ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos vaahdon joukkoon koko ajan sekoittaen. Kaada vaahto lautasen päälle reunavuoan sisään. Anna hyytyä seuraavaan päivään jääkaapissa.

 

Suklaa-kiille (Suklaamuruja-blogista):

3 liivatelehteä

1 prk(2dl) suklaakastiketta

tilkka vettä


Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Kaada suklaakastike kulhoon. Kiehauta tilkka vettä, lisää veden joukkoon pehmenneet liivatelehdet. Kaada liivateliuos suklaakastikkeen joukkoon. Kaada seos hyytyneen täytteen päälle. Anna hyytyä  jääkaapissa. Koristele.