Tämän ohjeen otin joskus Cebicin keittiöstä... aivan mielettömän hyvää kastiketta!!


KOSKENLASKIJAN PASTAKASTIKE

400 g nauta-sikajauhelihaa
1 iso sipuli
1 prk yrtti-tomaattimurskaa
vettä
mustapippurirouhetta
1 lihaliemikuutio
turaus ketsuppia
1/3 pkt Koskenlaskija-juustoa
½ dl kermaa (en laittanut)

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja valuta ylimääräinen rasva pois pannulta (naudan paistijauhelihassa ei tätä vaihetta tarvita). Lisää kuullottumaan hienoksi silputtu sipuli ja lisää tomaattimurska. Mausta pippurilla ja lihaliemikuutiolla, lisää vettä. Hauduta hetki ja lisää juusto pannulle sekä tilkkanen kermaa ja tarvittaessa ketsuppia. Anna juuston sulaa ja makujen tasaantua hetki ja tarjoile pastan kera (meillä syötiin, kuten kuvasta näkyy, perunamuusin kanssa... toimii... slurps!!!)