Isosiskoni synttärit oli viikolla, tänään juotiin kakkukahvit. Siskoni ei ole kermakakun ystävä, joten tein hänelle hyydykekakun:

MARIANNE CHEESECAKE

1826221.jpg

Ohje on Marianne Crush-pussin kyljestä:

Pohja
200 g suklaakeksejä
50 g voisulaa

Täyte
2 dl vispikermaa
120 g Fazer Marianne Crush- rouhetta (laitoin koko pussin)
200 g rahkaa
5 kpl liivatelehteä (laitoin 4 kpl... otin tähän vinkin Chocomumilta)

Pintahyytelö
400 g marjoja
1 dl sokeria
4 kpl liivatelehteä (laitoin 3 kpl)
1 dl punaista mehua

Murenna keksit ja sekoita murut voisulan kanssa ja painele muruseos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita vaahdon joukkoon Marianne Crush- rouhe ja rahka. Liota viisi liivatelehteä runsaassa kylmässä vedessä 5 minuuttia ja purista niistä ylimääräinen vesi pois. Sulata liivatelehdet kiehuvaan veteen. Sekoita liivateseos kevyesti käännellen Marianne-vaahtoon ja kaada seos keksipohjan päälle.
Anna kakun hyytyä jääkaapissa 2-3 tuntia, tai kunnes rahkaseos on hyytynyt.

Soseuta marjat tehosekoittimessa sokerin kanssa. Liota neljä liivatelehteä 5 minuuttia ja purista niistä ylimääräinen vesi pois ja sulata liivatelehdet kiehuvaan mehuun. Sekoita liivateliemi survottujen marjojen joukkoon ja nostele liivateseos hyytyneen Marianne-kerroksen päälle. Hyydytä kakku jääkaapissa pari tuntia tai yön yli.