Jotenkin on taas viime aikoina tullut julkaistua vain herkku-ohjeita. Uskokaa tai älkää, mutta kyllä meillä syödään joka päivä kunnon ruokaa ;) Herkkuja meillä syödään harvemmin... yleensä ne syötetään vieraille ;)... tai laitetaan pakastimeen (siksi kai paskastimet huutaa lisää tilaa =)!!!)
 No, tässä nyt kuitenkin tälläinen kiva arkiruoka:

BROILERILASAGNETTE

1208048.jpg

Ohje on kopioitu täältä

1 rkl Keiju Juokseva -rypsiöljyvalmistetta
400 g broilerin jauhelihaa
1 tl currya
1 rkl Sunnuntai-vehnäjauhoja
4 dl vettä
1 kanaliemikuutio
5 dl maitoa
1 ps herne-maissi-paprikaa (200 g, pakaste)
1/2 - 1 tl basilikaa
1/3 tl rouhittua mustapippuria
1/2 ps Torino Lasagne Piccolo -pastaa
Vuoan voiteluun: Keiju Juokseva -rypsiöljyvalmistetta
Pinnalle: juustoraastetta


1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
2. Ruskista jauheliha paistokasarissa tai kattilassa. Sekoita joukkoon curry ja vehnäjauhot. Lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehahtaa.
3. Lisää joukkoon maito, kasvikset ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi.
4. Mittaa raaka pasta voideltuun uunivuokaan (reilu 2 l) ja kaada päälle kuuma kastike. Sekoita sen verran, että pasta on tasaisesti kastikkeen joukossa. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
5. Kypsennä uunin keskitasolla 25 minuuttia. Ota vuoka uunista. Anna ruoan vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.