Tähän ohjeeseen törmäsin Kropsua eväänä-blogissa! Oikein hyvää ja maukasta ruokaa!!

HOLLANTILAINEN TONNIKALAVUOKA

960535.jpg

7 dlvettä
1 kalaliemikuutio
3 dl pitkää riisiä

Kastike:
2 pussia (à 19 g/Knorr) hollandaisekastikeaineksia
3 dl vettä
40 g voita tai margariinia tai tuorejuustoa
2 prk tonnikalaa vedessä
1 ruukku tilliä
1 dl juustoraastetta

Keitä riisi kypsäksi kalaliemessä.


Valmista kastike sillä aikaa kun riisi kiehuu. Kaada kastikeainekset ja vesi kattilaan. Kuumenna koko ajan sekoittaen ja anna kiehua hiljaa kuplien 2 minuutta ja vatkaa rasva tai tuorejuusto joukkoon.

Sekoita riisi, tonnikala ja tilli. Laita seos voideltuun uunivuokaan. Ripottele juustoraaste päälle. Valuta kastike pinnalle. Paista uunissa 200 asteessa 25–30 minuuttia.