Löysin Valion sivuilta tälläisen vispipuuron ohjeen. Raparperi ja mansikka on kyllä lyömätön yhdistelmä!!

RAPARPERI-MANSIKKAVISPIPUURO

606025.jpg




5 dl  

Valio omenatäysmehua

4 dl (150 g) 

raparperia paloina

3/4 dl  

sokeria

3/4 dl  

mannasuurimoita

2-3 dl  

mansikoita tai muita marjoja survottuna


Kiehauta mehu ja lisää siihen paloitellut raparperit ja sokeri. Keitä kunnes raparperi pehmenee. Vatkaa suurimot joukkoon kierrevatkaimella. Anna kiehua noin 15 min välillä sekoitellen. Lisää viimeiseksi marjasurvos. Anna jäähtyä hetki. Kaada puuro isoon kulhoon ja vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella. Ripottele pinnalle sokeria ja tarjoa kylmän maidon kanssa välipalaksi tai jälkiruoaksi.


Ohje on kopioitu suoraan Valion sivuilta.