HELPPO KASVISLASAGNE

Tämä ohje on painonvartioiden lehdestä. Todella nopea tehdä ja maistuu mielettömän hyvältä!! Itse en käyttänyt vuohenjuustoa vaan korvasin sen määrän ruohosipulituorejuustolla.

463481.jpg

KASTIKE:

300 g tuoretta tai pakastettua parsakaalia

300 g kesäkurpitsaa

2 sipulia

(2-3) valkosipulinkynttä

1 tl Keiju-juokseva rypsiöljyvalmiste

2 rkl vehnäjauhoja

7 dl vettä

1½ kasvisliemikuutiota

50g Keiju Kevyt Ruohosipuli-kasvisrasvatuorejuustoa

100g pehmeää vuohenjuustoa

2 tl kuivatettua basilikaa

0,25 tl ruohittua mustapippuria

½ pss (200g) Torino Lasagne Piccoloa

PINNALLE:

0,5dl juustoraastetta (rasvaa 15%)

Voitele n. 2 litran uunivuoka. Jos käytät tuoretta parsakaalia, keitä parsakaalin lohkoja vedessä melkein kypsiksi 3-5 min. Valuta. Pakasteparsakaalia ei tarvitse keittää.

Viipaloi kesäkurpitsa. Kuori ja pilko sipulit. Kuumenna Keiju juokseva pannulla ja kuullota siinä sipulit. Lisää vehnäjauhot, vesi ja lihaliemikuutiot. Kiehauta. Seuraavaksi lisää tuorejuusto ja vuohenjuusto, anna niiden sulata. Kääntele kastikkeeseen kesäkurpitsaviipaleet, parsakaalit ja mausteet.

Mittaa raaka pasta vuokaan ja kaada kuuma kastike päälle. Sekoita varovasti. Ripottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä 200 asteessa n. 30 min. Anna vetäytyä 10-15 min ennen tarjoilua.