"PIKAPIZZA"

Tässä on hyvä pikapizzan pohjan ohje. Ei tarvita enää hiivaa, vaivausta eikä nostatusta. Tästä tulee mehevä pohja, suosittelen kokeilla!!

485181.jpg

Pizzapohja:

3 kananmunaa

n. 200 g maitorahkaa

vajaa 1 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

yrttisuolaa (laitoin tavallista)

Vatkaa munat vaahdoksi. Lisää rahka ja jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Mausta yrttisuolalla. Laita leivinpaperi uunipellille ja sivele aavistuksen öljyä paperin keskelle. Kaada löysä taikina pellille ja levitä lastalla. Lisää taikinan päälle mieleisesi täytteet. Paista 175-180 asteessa kunnes pinta kauniin värinen. (Itse teen yleensä 1½ kertaisen annoksen isolle uunipellille.)