Vietin lokakuisen iltapäivän ja illan kahdeksan muun bloggaajan kanssa Valiolla =) Teemana tällä kertaa oli LUOMU ja ruokastailaus.

Luomusta meille kertoi brändipäällikkö Mary Petri, tässä muutama sana Luomusta:
- Valio Luomu on lanseerattu vuonna 1993
- Tällä hetkellä tuoteperheeseen kuuluu 13 Luomu-tuotetta
- Valion luomutuotteiden raaka-aineet tulevat tiloilta, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan luomutuotannon ehtoja (lehmä alkaa tuottamaan luomumaitoa, kun on ollut 6 kk luomuhoidossa)
- Valion myydyistä maidoista n. 2% on luomua

Ruokastylisti Sanna Kekäläinen johdatti meidät ruoka stailauksen ihmeelliseen maailmaan... miten se ruokien stailaus näyttääkin kuvissa niin helpolta...

Ja sitten itse asiaan eli keittiöön, jossa meitä odotteli Chef & Sommelierin SASU LAUKKONEN Luomu-vinkkeineen ja ideoineen... wau!


(Sanna ja Sasu)

Kokkausparikseni sain Terhin keittiössä-blogin Terhin. Loihdimme Juusto-lohisaalaatin sekä myös tuunasimme sitä. Tuunausta varten saimme Sasu Laukkoselta oppia lohen käsittelystä ja paistamisesta. Niin helppo ja hyvää!! Kiitos Terhille, oli mukava kokkailla kanssasi.


(Sasu, Kirsi ja Terhi)


(Juusto-lohisalaatti)

Tässä vielä muutama ruokakuva illan herkuista. Kuvat on ottanut valokuvaaja Kristiina Hemminki. Stailaus Kristiina ja Sanna.


(Mansikkainen luomupiimäjuoma)


(Vihannessosekeitto)


(Sieniohratto)


(Juuressämpylät)



(Toscaomenat)

Kaikki jälleen niin hyvää ja herkullista, nam!

Kiitos Valiolaiset, Sasu, Sanna ja Kristiina!! Ja tietysti kiitos muille bloggaajille, oli mukava tutustua!!